Wednesday, July 11, 2012

CD7

Assalamualaikum.
Cycle bulan ni special sikit.. hehehhe sbb our anniversary. 10th July 2012 genap la setahun kami menjadi suami isteri.. Alhamdulillah... tgk cd7 tu pon dah tau masa anniversary tgh bendera merah kan.., hahhaha yg penting period da ok. tak ting tong lg... Alhamdulillah lepas amik folic acid, period da ok. Start CD5 hari tu sy pgi urut ngan sorang makcik ni kat area sek 7 shah alam. Mak Jah nama dia... mmg best dia urut. *Tapi sbb sy 1st time rasa nak nanges gak la!* Hari tu pegi klinik, alhamdulillah takde problem. Pegi urut pon takde pape sgt. cuma byk angin sgt. So mak jah pon urut kasi kuar angin. Pastu betulkan peranakan sikit. Mmg best mak jah ni.. Sape2 nak contact number mak jah ni leh pm sy ye.. :D

8 comments:

Arif Azizan said...

Assalamualaikum.

Nak minta no Mak Jah boleh ? (:

Bella Amanda said...

salam..sy nk juga,sakit x urut?

TimMie said...

Salam, nak no mak jah juga ek. tq ^^

ctfazra85@gmail.com

Anonymous said...

salam. sy nak nombor mak jah juga. email pls.. miszmazni@yahoo.com

Anonymous said...

Salam.says ni non man jah. noratikah.vehicle@gmail.com. .thanks ye

fiza said...

Salam..saya nk sgt nombo mak jah boleh... emel sy.. feezfz@gmail.com

Anonymous said...

Email sya no nye.tq
noratikah.vehicle@gmail.com

Anonymous said...

Assalamualaikum... Bole emailkan sy no mak jah? semaklala@gmail.com. tq Awak.....