Saturday, September 24, 2011

Kebakaran Yang Tidak Di duga

Assalamualaikum semua... Good Morning Saturday!!!!!

Pagi ni Ja saje belek2 gambar dlm lappy ni. Tengok2 gambar raya. Sebak hati tgk rumah yg masih dlm keadaan cantik tersergam. Gambar2 kahwin Ja time tgh kemas2 rumah. Tapi Alhamdulillah kami boleh terima kenyataan, Cuma kesian kat mama je sbb jiran2 duk salahkan dia. Setelah apa yg kami lalui selama ni, kami jadi semakin tabah. Yakin bahawa Allah menurunkan dugaan sebab Dia sayangkan kami.

BTW, Thank you so much kepada kwn2 Ja, kwn2 family yg bagi semangat. Ada juga yg dtg melawat 'OPEN HOUSE' kami. :D Sumbangan2 drpd Jabatan Kebajikan Masyarakat, YB-YB, Dato'2, Penghulu Kampung, Pusat Zakat, Kawan2 dan saudara mara yg menghulurkan bantuan. Alhamdulillah. Allah S.W.T sahaja yg dapat balas jasa korang.

After 2 weeks, Ja nak share skit2 gambar yg sempat Ja snap masa kemas2 brg, sbb nak carik brg2 yg mungkin masih elok dan boleh digunakan lagi. Actually rasa mcm taknak upload sbb takut org ckp Ja saje nak raih simpati ke ape kan. Mulut org, sape yg tau. Exclusive gambar ni ja share kat blog je. Kat FB langsung takde.

*pandangan dari sisi*

*Perutusan Raja Sehari saya!*

*Pak Usu n Pak Itam dlm sesi merobohkan atap yg tertinggal*

*i can see my daddy from the hall!*

*the kitchen*

*Bilik adik - abes laptop, DSLR die sume*

*bilik Kaklong*

*bilik mama*

*CPU :( takleh main the sims lagi da*

*view from the hall*

*ayah*

*cousin*

*incik suami dan adik saya*

*Front*


3 comments:

Azzah said...

asalkan tak ada yang jadi mangsa..tabah ok

Romzi Yusoff said...

Takziah dari saya atas musibah yg melanda ni.. mmg berat dugaan ni, moga Jaja & family tabah hadapi ujian ini..

Romzi Yusoff

Kalamhati said...

hmm sabar ye..syukur semua family selamat..