Monday, September 5, 2011

Red Wok Steamboat

Assalamualaikum.... ok ni saje nak share tempat mkn lagi... huhuhu Kami ke Red Wok di Seksyen 7 Bandar Baru Bangi masa bulan puasa hari tu. Berbuka kat umah dulu. Pastu baru gerak ke Bangi. Red Wok ni die buffet steamboat. and boleh pilih nak soup atau nak dgn sizzling. Of course la kami nak dgn sizzling. Wat sizzling kambeng!!!! Harga masa bulan puasa hari tu RM32 sorang.. Best!
Nampak tak aturan kambeng kat atas tmpt sizzling tu?? huhu
Separuh dr bahan2 yg kami amek
Ini pinggan saya!

2 comments:

Alip Apai said...

Oh ni mcm seoul garden erk? Byk x bahan2 dia?

Boleh pergi ni..

Jaja Azmi said...

Banyakkkkk.... tapi sbb ja tak kuat mkn sgt kan..... amek yg fav je.... mcm2 ada. sotong la, lala, ayam, macam2 la...