Saturday, August 6, 2011

DB Schenker – Bowling Tournament

Berzaman da gambar ni.. Cuma cari masa yg sesuai je utk upload. Huhuhu konon busy la kan. Busy la jugak dgn lesson plan yg agak berzaman tak buat. Hahaha ni bos da mintak baru menggelabah nak buat. Moral of the story, jangan malas buat keje ye kengkawan! Ok back to the story, 30th July 2011 opis incik suami buat Bowling Tournament. Macam biasa saya sebagai pom pom girl la! Last saya main bowling, 3 tahun lepas kot?! Hahaha memang ke longkang la jawabnya… so sambung cerita pasal bowling incik suami… sepanjang kenal ngan beliau rasenya baru 3 kali kot tgk die main bowling. Huhuh but Alhamdulillah terer rupanya die main boling! Dapat 1st runnet up lagi! Orait! Layan gambar pulak.
weeee!!! hadiahhhhh
owh ni masa sesi latihan a week before tu..

Go Hubby Go! haha
lepak baca paper duluuu
STRIKE!!
from KLC1
1st runner up! congrats guysss
lepas gian katanya....

4 comments:

Sekamar Rindu said...

salam...

singgah malam folo ur blog...

jaja scherzinger said...

waalaikumsalam.. my plesure.. nnt saya singgah ur blog pulak.. :D enjoy!

MyMye MyMya said...

lama da x men bowling :D

jaja scherzinger said...

saya pon! huhu dah tak confident nak main da ni.. :D