Thursday, August 4, 2011

Malaysia VS Singapura

Huish! Gila lama baru nak update.. hahah di sebabkan kemalasan saya tahap langit ke 7, so saya memaksa diri utk update pasal bola yg jatuh on the birthday hari tu! 28 Julai 2011… walaupun Malaysia kalah, tapi kami tetap akan menyokong Harimau Malaya.. owh Khairul Fahmi, walaupun saya menyampah ngan status celebrity awak skang, awak tetap goal keeper yg TERBAIK! Sebenarnya kita boleh menang malam tu *sbb saya dtg stadium* hahahaha no la! Harimau Malaya bermain dgn sgt hebat mlm tu… tp disebabkan pemain2 Singapore yg asyik merebahkan badan ke padang, *mungkin mereka teruja dgn padang original* atau mungkin mereka 'LEMAH KEPALA LUTUT'. Tu pasal asyik tombang je… apa2 pon kami Malaysian pasrah dan menerima kekalahan kerana mereka bermain dgn sehabis boleh! Thumbs up!! Orait letih dah menceceh… Layan gambar pulak… gmbr2 ni diambil lepas game dan ketika penyokong2 meluru keluar dr stadium.. *macam ulat kot!*
hahaha amek kau!

da mcm ape da kan

muka keciwa incik suami.. :( *masih maintain henskem*

owh ni mlm sebelum perlawanan. Amek tiket kat my sissy Azie at Times Square. Keje katenye..





2 comments:

miss azie said...

mcm semot da umat2 harimau malaya ni ha .. haha !! den mmg koje okeyh , huhuhu .. tp kan angah , knp penyokong ni marah singapore je nape ta marah kat org malaysia yg baling2 barang tu jugak ye ... hisshh .. huhu

jaja scherzinger said...

kan da mmg resam org melayu! hahahaha suka membuang sampah merata2! 1 thing yg anga respect kat org2 singapore ni, dorang pembersih.. mmg susah nak tgk sampah kat negara dorang...