Sunday, August 14, 2011

MakCik Hajjah Mengamuk + Laporan Polis Arlene

Korang baca sendiri, korang tafsir sendiri ye. Assalamualaikum.


Selepas identiti dibongkarkan oleh Gaysec semalam, timbul pelbagai persoalan sekarang kerana sama suspek Arlene tengah disoal semalam di Balai Polis, Twitter Mak Cik Hajjah ini masih giat aktif membalas pelbagai persoalannya. Ada pula Mak Cik ini mengamuk di Google Plus dan menafikan dia bukan Arlene dan Arlene itu adalah seorang yang menentangnya. Jadi yang stress sekarang ni ialah adakah GaySec itu pasti Arlene adalah orangnya atau Mak Cik ini cakap benar yang dia bukan Arlene. Kalau betul bukan Arlene, memang kesianlah dia. Semalam habis kena serbu sampai rumah orang pun ugut nak bakar. Tapi kami sendiri pun tak tahu siapa yang betul . Kalau bukan Arlene, kami minta maaf kerana tuduh tapi kalau betul.....hmmm ..no komen.

2 comments:

intan said...

hoh!! panas ati je baca ayat die!!

Jaja Azmi said...

haha byk lagi post makcik ni terutama kat twitter... jgn panas2.... selamat berbuka!